ZENDINGEN EN RETOUREN | NOODARMATUREN.NL

PROCEDURE EN VOORWAARDEN RETOURZENDINGEN

1. PROCEDURE

1.1. Wanneer u zich heeft bedacht over een gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan binnen 14 werkdagen na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door de transporteur geweigerd). Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding 'annulering' en uw bank- of girorekeningnummer. Retourzendingen dienen te geschieden in de originele en onbeschadigde verpakking en zonder te zijn voorzien van bijvoorbeeld stickers en plakband.

UITSLUITING

De afnemer kan geen beroep doen op de garantiebepalingen indien:

- de afnemer de zaken heeft verwaarloosd
- de afnemer wijzigingen aan de zaken heeft aangebracht c.q. heeft laten aanbrengen deze niet door de fabrikant zijn verricht.
- bij onoordeelkundig of onzorgvuldig gebruik, verkeerde aansluiting, verkeerde netspanning, blikseminslag, beschadiging oorzaken of onheilen.
- het apparaat niet op de gebruikelijke dan wel in de gebruiksaanwijzing omschreven wijze is onderhouden.
- het apparaat wordt gebruikt met ongeschikte of verkeerde accessoires.
- de afnemer de zaken op andere wijze onachtzaam heeft behandeld.
 
4. ZICHTTERMIJN

4.1: Voor alle artikelen geldt een zichttermijn van 5 dagen. Zodoende loopt u geen enkel risico.

5. RUILEN EN RETOURNEREN 

5.1: Voldoet het artikel toch niet aan uw wensen? Dan kunt u het binnen 5 dagen na aankoop retourneren of ruilen (mits onbeschadigd en aangeleverd in de originele verpakking).

6. CONTACT

Neem contact op met onze afdeling klantenservice via:

Email: service@noodarmaturen.nl
Tel: 0180 - 556 747
Online  http://www.noodarmaturen.nl

 
Copyright © 2018 noodarmaturen.nl