WIJ ZIJN NOODARMATUREN.NL

OVER ONS

Noodarmaturen.nl is dé specialist op het gebied van noodverlichting. Ons assortiment omvat opbouw noodverlichting, inbouw noodverlichting en accu's voor noodverlichting. LED verlichting en noodverlichting onderdelen. Wij zijn dan ook in staat om voor iedere specifieke toepassing een advies op maat te geven. Je bent altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.Wij hebben één doel en dat is jou van de juiste noodverlichting te voorzien. Het bestellen bij ons is eenvoudig en de verzendkosten zijn laag. Je kunt bij ons via onze website online bestellen, daardoor bieden wij noodverlichting zeer laag aan.

NOODVERLICHTING

Noodarmaturen.nl is gespecialiseerd in het verkopen van LED noodverlichting. Onze productspecifieke producten woden beheerd door vakspecialisten, hierdoor bieden wij ruime kennis van noodverlichting en kunnen wij razendsnel schakelen. Door onze grote inkoopvolumes zijn wij in staat de door ons zorgvuldig geselecteerde noodarmaturen snel te leveren en aan te bieden tegen scherpe prijzen. RH Brandbeveiliging is servicegericht en klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Door nauw samen te werken met noodverlichting fabrikanten zorgen wij voor een perfecte combinatie noodarmaturen. Deze moeten vervolgens meerdere testen doorstaan. Zo meten wij de LED lampen op spanning en warmte. Gaat een artikel toch vroegtijdig defect? Wij bieden veelal 2 tot 5 jaar garantie.

SNELHEID

Noodarmaturen.nl is de expert in noodverlichting, gerelateerde accessoires en LED lampen. Door ons inkoopvoordeel hanteren wij zeer scherpe tarieven. Alle artikelen op deze website zijn direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Vandaag voor 15.00 besteld is volgende werkdag in huis. Staat uw noodarmatuur er niet bij? Neem contact met ons op en wij zoeken uit om dit alsnog te leveren.

CONTACTGEGEVENS

Noodarmaturen.nl
Zwaalweg 6-8
2991 ZC Barendrecht
Nederland

Telefoon: 0180 - 556 747
Storingen: Tel. 06-13074190
Email: info@noodarmaturen.nl

KvK: 243.66.046 te Rotterdam
BTW: NL81976.40.36.B01

IBAN: NL55INGB0004267515
BIC: INGBNL2A