NOODVERLICHTINGSARMATUREN | NOODARMATUREN.NL

NOODVERLICHTINGSARMATUREN

Noodverlichtingsarmaturen zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Ook wat de LED lampen in de armaturen betreft heeft u een ruime keuze. Bij noodarmaturen.nl raden we u echter van harte aan om te kiezen voor noodverlichtingsarmaturen met LED lampen. Deze lampen hebben veel voordelen die de lampen in oudere armaturen met TL buizen u niet kunnen bieden. Daar komt nog bij dat verschillende van de noodverlichtingsarmaturen in ons assortiment stofvrije en waterdichte noodverlichting zijn en dus gebruikt kunnen worden in ruimtes waar normaal gesproken elektrocutiegevaar zou bestaan. We streven er bij noodarmaturen.nl namelijk naar om ieder pand in een noodsituatie zo veilig mogelijk te maken, zodat u zich bij de onverhoopte ontruiming van een pand alleen maar erop hoeft te concentreren dat alle aanwezigen zo snel mogelijk naar buiten weten te komen.

LED NOODVERLICHTINGSARMATUREN

LED noodverlichtingsarmaturen voor iedere gebruikelijke toepassingen. Voordat u LED noodverlichting kopen gaat is het wel belangrijk om goed duidelijk te weten welke LED noodlampen u precies nodig heeft. Sommige panden zijn zo klein dat een enkel nooduitgangsbord voldoende is. Is het pand wat groter? Dan moet uw vluchtwegaanduiding waarschijnlijk uit verschillende nooduitgangsborden bestaan, waarvan er een boven de nooduitgang zelf hangt en de rest de weg ernaartoe laat zien. Die route dient natuurlijk ook verlicht te zijn en wel met een verlichtingssterkte van ten minste 1 lux ter hoogte van de vloer. Hiervoor kunt u in onze webshop verschillende soorten vluchtwegverlichting vinden. Deze vluchtwegverlichting is overigens een voorbeeld van niet-continu brandende noodverlichting. Concreet wil dat zeggen dat deze lampen pas aan hoeven gaan op het moment dat de spanning in het pand wegvalt. Dan moeten de lampen binnen 15 seconden op de accu in de armatuur gaan werken.

Heeft het bedrijf waarvoor u LED noodverlichting wilt bestellen ruimtes die groter zijn dan 60 m2? Dan wordt u ook geacht om anti-paniekverlichting te installeren, die op vloerhoogte voor een verlichtingssterkte van minimaal 0,5 lux moet zorgen. Magazijnen vallen vaak onder deze ruimtes, maar ook kantines en grote vergaderzalen. Door de anti-paniekverlichting kunnen de aanwezigen zonder aanvullend gevaar naar de dichtstbijzijnde vluchtroute toe. Het kan voorkomen dat een ruimte kleiner is dan 60 m2, maar er toch anti-panieklampen opgehangen moeten worden. In dat geval is er een verhoogd risico in deze ruimte. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er geen ramen tussen de ruimte en de vluchtroute zijn. Ook een gebrek aan ramen tussen de ruimte en de buitenlucht kan voor extra weinig licht in een ruimte zorgen en dus om anti-paniekverlichting vragen.

ONLINE NOODVERLICHTINGSARMATUREN KOPEN

Online LED noodverlichtingsarmaturen kopen? Bent u op zoek naar de beste noodverlichtingsarmaturen voor een goede prijs? Dan raden wij u van harte aan om online uw led noodverlichtingsarmaturen te bestellen in onze webshop. Door het relatief lage verbruik en de zeer lange levensduur van LED noodverlichting profiteert u ook jaren na aanschaf nog van lage groothandelsprijzen. Daarnaast kunt u ervan op aan dat we alleen maar led noodverlichtingsarmaturen te koop aanbieden via noodarmaturen.nl als wij zeker weten dat ze van de best mogelijke kwaliteit zijn. Wij zijn namelijk experts op het gebied van ledverlichting en zijn daarom niet tevreden met minder dan topkwaliteit. Dat geldt ook voor de accupacks die we in onze webshop verkopen. Deze zijn afkomstig van de beste fabrikanten uit heel Europa.
Dat betekent overigens niet dat u uren moet zoeken naar de juiste accu als u voor het eerst een led noodverlichtingsarmatuur bij ons koopt. Wij zullen de juiste batterij zonder extra kosten bij uw bestelling doen. De meegeleverde accupack werkt drie uur; ruim voldoende om aan de wettelijke eis van een uur te voldoen. Wij streven er dan ook naar om al onze opbouw led noodverlichting en inbouw led noodverlichting helemaal gebruiksklaar af te leveren. Dat houdt ook in dat wij de pictogrammen voor de nooduitgangsboren meesturen met uw bestelling. Zo hoeft u alleen nog maar de juiste plek in uw pand te vinden en de noodverlichtingsarmaturen te installeren.