ESCA NOODVERLICHTING | NOODARMATUREN.NL

ESCALIGHT NOODVERLICHTING

Escalight noodverlichting noodzakelijk? RH Brandbeveiliging levert ook Escalight noodarmaturen / noodverlichting. Escalight noodarmaturen concept is duidelijk en eenvoudig. RH Brandbeveiliging levert bedrijfszekere totaaloplossingen voor veilige evacuatie. De wijze waarop we dat doen, maakt het verschil. RH Brandbeveiliging biedt alle betrokkenen bij het bouwproces voordeel. Zo weet u dat u met RH Brandbeveiliging altijd de juiste keuze maakt. Voor u en uw klanten.

ALTIJD

RH Brandbeveiliging stemt af op alle fases van het bouwtraject: van ontwerp, uitvoering en exploitatie tot renovatie. Een RH Brandbeveiliging product, dienst of informatiemiddel omvat dus de gehele bouwcyclus.

IEDEREEN

Slimme functionaliteiten bieden iedere bouwbetrokkene zijn eigen voordeel. Kiest u bijvoorbeeld RH Brandbeveiliging dan weet u dat RH Brandbeveiliging alle eisen en wensen van opdrachtgever, adviseur / studiebureel, architect, groothandelaar, installateur en pandaanwezigen in de noodverlichting heeft verwerkt. Dat maakt werken met Escalight noodverlichting sneller, goedkoper en gemakkelijker.

OVERAL

RH Brandbeveiliging is gespecialiseerd in noodverlichting voor utiliteitstoepassingen als kantoorgebouwen, winkels en ziekenhuizen, alsmede infrastructurele omgevingen als tunnels en parkeergarages met geheel eigen omgevings eisen, wetten en richtlijnen. RH Brandbeveiliging biedt EscaLight noodverlichting welke aan de meest actuele normen voldoet, maar eveneens rekening houdt met menselijk gedrag.


SERVICE

Onderhoudswerkzaamheden bij een bestaande of nieuwe noodverlichtingsinstallatie vragen om een verantwoord startpunt. RH Brandbeveiliging noodverlichting biedt u Safety Services. Daarmee besteedt u de inspectie en / of onderhoudswerkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit aan A-merk producent RH Brandbeveiliging. Dit houdt service behalve overzichtelijk ook heel betrouwbaar. RH Brandbeveiliging servicediensten kunt u onafhankelijk van elkaar afnemen. Dit noemen we modulaire service. U betaalt daardoor alleen voor de inspectie of het onderhoud welke u daadwerkelijk nodig heeft. RH Brandbeveiliging biedt u een uitgebreid pakket aan servicediensten voor iedere bouwfase: van ontwerp, uitvoering, exploitatie tot renovatie. Daarbij maken we onderscheid tussen bestaande en nieuwe panden.

BOUWBESLUIT 2012

Normen en bewustwording zorgen voor meer veiligheid’ Ondanks de komst van het nieuwe Bouwbesluit begin deze maand blijft de verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid van een gebouw op de eerste plaats een zaak van de gebouweigenaar of –eindgebruiker zelf. En al helemaal als het gaat om de noodverlichting en vluchtwegaanduiding, zo betoogt Dirk Janssen als specialist op dit gebied bij RH Brandbeveiliging en Escalight noodverlichting in Barendrecht. “Maar dat realiseren zij zich niet voldoende. Dus willen wij hen daarvan bewust maken, samen met de adviseur, installateur en inspecteur op het gebied van de brandveiligheid van gebouwen. Want het kan veel veiliger wanneer er meer wordt toegepast dan de wet voorschrijft.” Hij wijst daarbij nadrukkelijk op de normen op dit gebied. EscaLight noodverlichting en vluchtrouteaanduiding (NVA) is tegenwoordig integraal en losmakelijk onderdeel van de moderne en intelligente gebouwinstallatie. Dat komt door de integratie van technieken en is voor de eigenaar of eindgebruiker handig voor een veilig en efficiënt beheer en onderhoud ervan. Maar lastig qua naleving van de wet- en regelgeving met bijbehorende normen die erop van toepassing zijn. Want, hoewel daar langzaam maar zeker verbetering in komt, is die nog altijd versnipperd over de verschillende onderdelen van de integrale gebouwveiligheid.