14 DAGEN BEDENKTIJD | NOODARMATUREN.NL

WIJ ZIJN RH BRANDBEVEILIGING

RH Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het verkopen van LED noodverlichting. Onze productspecifieke noodverlichtingsarmaturen worden beheerd door vakspecialisten, hierdoor bieden wij ruime kennis van verlichting en kunnen wij razendsnel schakelen. Door onze grote inkoopvolumes zijn wij in staat de door ons zorgvuldig geselecteerde producten snel te leveren en aan te bieden tegen scherpe prijzen. RH Brandbeveiliging is servicegericht en klanttevredenheid staat bij ons op nummer één.
Door nauw samen te werken met fabrikanten zorgen wij voor de beste kwaliteit noodverlichting. Gaat een artikel toch vroegtijdig defect? Wij bieden veelal 3 tot 5 jaar garantie, per product kunt u het betreffende garantietermijn terugvinden.

14 DAGEN BEDENKTIJD OM UW NOODVERLICHTING TE BEKIJKEN EN VOELEN

Mocht het bestelde artikel niet bevallen of wilt u deze ruilen? Geen probleem! Bij ons kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van reden. U heeft bij ons 14 dagen bedenktermijn om de door u bestelde artikelen te retourneren of ruilen. Om artikelen te retourneren kunt u een mail sturen naar retour@noodarmaturen.nl, wij sturen vervolgens ons retourformulier op per mail. Het retourformulier kunt u invullen en bijvoegen met uw retourzending. Zodra uw retourzending is ontvangen in ons magazijn worden de gemaakte het gemaakte bestelbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 5 werdagen aan u terugbetaald, de terugbetaling is kosteloos voor de consument. Artikelen dienen onbeschadigd en voorzien van originele doos geretourneerd te worden. Graag vragen wij u altijd een omdoos toe te passen zodat de productverpakking geen extra schade kan oplopen.

NOODVERLICHTING VOLDOEN AAN DE EUROPESE RICHTLIJNEN

Alle aangeboden noodverlichting is voorzien van de keurmerken die gelden volgens de actuele Nederlandse en Europese richtlijnen. Zo voldoen de noodverlichting armaturen aan alle (N)EN normen en meegeleverde pictogrammen aan de ISO normen, hierdoor kunnen deze in geheel Europa toegepast worden. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten, daarom geven wij 2 jaar garantie op al onze LED noodverlichting.