Over Ons | Noodarmaturen.nl | Noodverlichting

RH Brandbeveiliging B.V. 

Dé noodverlichtingspecialist

RH Brandbeveiliging B.V. ondersteunt u bij het adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden, beheren en handhaven van noodverlichtinginstallaties in elk project. Meer dan tien jaar ervaring wordt gecombineerd met een breed gamma aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.
RH Brandbeveiliging B.V. biedt op maat gesneden oplossingen gebaseerd op huidige ontwikkelingen in producten en technieken over noodverlichting.

Noodverlichting nodig? RH Brandbeveiliging B.V. in Barendrecht sinds 2002 een gerenommeerde importeur en exporteur van noodverlichting. 

Wij garanderen u service, kwaliteit en korte levertijden.


Het Bedrijf

RH Brandbeveiliging B.V. in Barendrecht is sinds 2002 een gerenommeerde importeur en exporteur van projectverlichting. Wij garanderen u service en kwaliteit, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en korte levertijden. We werken samen met verschillende leveranciers en fabrikanten uit Europa en hebben daarvan het dealerschap in Nederland en België.

Het grote voordeel van deze samenwerking met verschillende leveranciers is dat we de meeste producten zowel uit het hogere- als ook uit het middensegment kunnen leveren. Als het echt noodzakelijk is ook low-budget noodarmaturen.

De Showroom

Sinds kort kunt u in onze showroom zeer veel producten uit ons pakket bekijken. Wilt u eens een kijkje komen nemen, of samen met één van uw klanten, dan bent u van harte welkom. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak! Dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Een Afspraak

Hebt u even geen tijd om naar onze showroom te komen, maar wilt u toch eens meer weten van RH Brandbeveiliging B.V.
Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers. Zij komen graag naar u toe om één en ander met u te bespreken en of een aantal producten te laten zien.

Op deze website noodarmaturen.nl vindt u de meest actuele informatie. Tevens kunt u met vragen terecht bij onze helpdesk (0180 – 556 747).
Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om u te helpen bij het vinden van een optimale oplossing.


 
Kernbegrippen bij ons handelen zijn: oplossingsgericht, creatief, praktisch, dynamisch, kennisgedreven en betrokken.


vinkje-groen.jpg Voorruit betalen met overschrijving!     vinkje-groen.jpg 5 dagen zichttermijn     vinkje-groen.jpg Veilig betalen met iDeal     vinkje-groen.jpg Webshop Keurmerk     vinkje-groen.jpg 2 jaar volledige garantie!